Model a modelování při výuce chemie - Hrdinová, Marcela (Univerzita Pardubice, 1996)
Práce se zabývá otázkou modelů a modelování při výuce chemie.
Keywords: pedagogika; výuka chemie; modely ve výuce; matematické modely