Software pro určování polohy mobilního zařízení - Kubánek, Jan (Univerzita Pardubice, 2011)
Práce se zabývá určováním polohy ve vnitřních prostorách, především pomocí technologie 802.11 a metodou RSSI. Praktická část je věnována popisu vlastní aplikace, nejvíce použitelným algoritmům a dále otestování vybraných metod.
Software for localization to the mobile device
Keywords: určení polohy; RSSI; síla signálu; přístupové body; WiFi; location; signal strength; access point