Síťová analýza pro plánování podnikových procesů - Janská, Svatava (Univerzita Pardubice, 2020)
Práce je z počátku věnována stručné historii projektového řízení a historii a vývoji grafů obecně. Následuje kapitola zaměřená na síťovou analýzu a její metody. Hlavním cílem této bakalářské práce je aplikace metod síťové analýzy na konkrétní projekt v podniku. Na základě těchto metod bude vyhodnoceno, jaké činnosti při realizaci daného projektu jsou kritické.
Network analysis for business process planning
Keywords: projekty; grafy; kritické činnosti; kritická cesta; projects; graphs; critical activities; critical path