Integrační sociální podnikání a chráněný trh práce v kontextu sociální politiky - Hudousková, Kateřina (Univerzita Pardubice, 2023)
Bakalářská práce se zabývá integračním sociálním podnikáním a chráněným trhem práce. Práce analyzuje aktuální situaci problematiky a zaměřuje se na zaměstnávání a integraci osob se zdravotním postižením. Závěr práce shrnuje zjištěné poznatky a navrhuje možná zlepšení.
Integrative social entrepreneurship and sheltered labor market in the context of social policy
Keywords: chráněný trh práce; sociální podnikání; sociální podniky; integrační sociální podnik; osoby se zdravotním postižením; kvalita života; sheltered labor market; social entrepreneurship; social enterprise; work integration social enterprise; people with disabilities; quality of life