Multiplatformní mobilní aplikace pro řízení IT projektů - Dokoupil, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2024)
Diplomová práce se zabývá tvorbou a implementací multiplatformní mobilní aplikace pro řízení IT projektů v různých úrovních dodavatelských řetězců a s odlišnými rolemi. V teoretické části práce budou popsány základní principy a specifika spojená s řízením IT projektů a modelování podnikových procesů ve vztahu k IT projektům (proces, workflow, aktivita, událost, aktér, apod.). V praktické části bude vytvořen diagram podnikových procesů (BPD) na jehož základě dojde k analýze podkladů pro vytvoření multiplatformní mobilní aplikace pro řízení IT projektů. Mobilní aplikace bude respektovat UX a zásady tvorby moderních mobilních aplikací.
Multiplatform mobile application for IT project management
Keywords: multiplatformní mobilní aplikace; BMPN; řízení IT projektů; multiplatform mobile applications; BMPN; IT project management