Informační mapa péče pro ženu s preindukcí porodu - Pavelková, Simona (Univerzita Pardubice, 2016)
Bakalářská práce na téma Informační mapa péče pro ženu s preindukcí porodu je prací teoreticko-praktickou. Teoretická část práce popisuje preindukci porodu, metody preindukce porodu a péči porodní asistentky o ženu s preindkucí porodu. Dále se bakalářská práce zabývá rozsáhlou problematikou edukace. V praktické části jsou zpracovány tři plány péče pro ženy s preindukcí porodu vytvořené pomocí ošetřovatelského modelu dle Gordonové a ošetřovatelských diagnóz dle taxonomie Nanda II. International. Na základě zpracování tří plánů péče byla vytvořena informační mapa péče pro ženu s preindukcí porodu i s manuálem pro porodní asistentky, který má být vhodným doplnění k objasnění použitelnosti mapy péče.
Information map of care for woman in preinduction of labour
Keywords: preindukce porodu; edukace; informační mapa péče; kazuistiky; preinduction birth; education; information map of care; case