Využití kamionu jako nosiče reklamní plochy - Musilová, Eliška (Univerzita Pardubice, 2014)
Diplomová práce se zaměřuje na využití kamionu jako nosiče reklamní plochy. Práce obsahuje analýzu postoje obyvatelstva k reklamě a následně konkrétní návrhy využití kamionu jako nosiče reklamní plochy ve firmě C.S.CARGO, a.s. Všechny návrhy jsou v poslední části práce ekonomicky zhodnoceny.
Use of the truck as a carrier of advertising space
Keywords: marketingová komunikace; reklama na kamionech; reklamní agentury; pronájem reklamní plochy; marketing communication; advertising on the truck; advertising agency; rental of advertising space