Pojištění měst a obcí - Kusá, Radka (Univerzita Pardubice, 1997)
Práce je zaměřena na pojištovnictví, zabývá se problematikou pojištění a pojistného trhu v České republice, konkrétně pojištěním měst a obcí.
Insurance of towns and villages
Keywords: Pojišťovnictví; pojištění; pojistné trhy