Získávání a stabilizace zaměstnanců na pozici řidič silniční kamionové dopravy ve společnosti TQM holding s.r.o. - Kramný, Pavel (Univerzita Pardubice, 2016)
Práce se zaměřuje na problém nedostatku řidičů z povolání nákladní silniční dopravy. Snaží se dostat do podvědomí čtenáře fakta o stavu této velmi důležité profese, která je potřebná pro celou společnost. Poukazuje na problém, jak obtížné je pro podnikatele nejenom získat, ale také stabilizovat zaměstnance s touto profesí, jejíž trend postupně upadá. Dané téma je konkrétně řešeno v dopravní společnosti TQM holding s.r.o.
Gaining and stabilization of employees in the position of the driver of road transport in the company TQM holding Ltd.
Keywords: řidiči silniční nákladní dopravy; nákladní doprava; nedostatek řidičů; zaměstnání; profese; road transport drivers; haulage; shortage of drivers; employment; profession