Výpočet rentability tratě Pňovany-Bezdružice a její využití pro cestovní ruch - Ebenstreit, Jaroslav (Univerzita Pardubice, 2000)
Autor se v práci zabývá návrhem na zvýšení rentability železniční tratě Pňovany-Bezdružice.
Evaluation of the advantages of the Pňovany-Bezdružice route and it`s use for tourist access
Keywords: železniční tratě; rentabilita; Analýza; využití