Využití logistických metod v objednacích a skladovacích operacích v provozovnách KFC - Severa, Petr (Univerzita Pardubice, 2011)
Práce se zabývá problematikou řízení zásob v restauraci rychlého občerstvení KFC Stannifer - zabývá se skladováním, inventarizací a objednáváním zásob. Na základě analýzy současného stavu a studia dostupných pramenů je jejím cílem nalézt slabé stránky systému řízení zásob v restauraci, navrhnout možnosti zlepšení a popsat, jaké přínosy tato zlepšení budou mít.
Application of logistic methods in purchasing and storing operations in KFC stores
Keywords: inventarizace; KFC; nákupy; řízení zásob; skladování; stock taking; purchasing; inventory management; storing