Problém bytové politiky ve městě Svitavy - Báčová, Jitka (Univerzita Pardubice, 1999)
Autorka řeší problematiku bytové politiky ve městě Svitavy. Uvádí programy vlády na podporu bytové výstavby, formu financování bytových potřeb. Sleduje uplatňování programu "Na výstavbu nájemních domů a infrastruktury" v komunální politice.
Problems of the housing politics in the town Svitavy
Keywords: bytová politika; hypoteční úvěry; Stavební spoření; Svitavy