Zvýšení hospodárnosti provozu nákladních vozidel vybrané společnosti - Bednář, Jakub (Univerzita Pardubice, 2015)
Práce se zaměřuje na zkoumání možností jak dosáhnout vyšší hospodárnosti provozu nákladních vozidel firmy Traffic, a. s. Zkoumány jsou jak možnosti snížení stávajících nákladů, tak možnosti zvyšování výnosnosti pomocí zisku z dalších investic.
Efficiency increase of selected company's lorries
Keywords: provoz nákladních vozidel; nákladní vozidla; hospodárnost; zvýšení hospodárnosti; lorries operation; lorries; effeciency; increase of effeciency