Marketing cestovního ruchu - Špaček, Richard (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce na základě marketingového výzkumu stanovuje možnosti rozvoje cestovního ruchu v hradeckém regionu a navrhuje optimalizaci obchodní politiky cestovních kanceláří v tomto okrese a určuje možný dopad na ekonomickou situaci okresu.
Keywords: Cestovní ruch; Marketing; region Hradec Králové