Měření a řízení výkonnosti firmy ve vztahu k zákazníkům - Kohoutová, Soňa (Univerzita Pardubice, 2014)
Tato práce pojednává o problematice měření a řízení výkonnosti firmy s důrazem na zákaznickou perspektivu. Hlavním cílem práce je provedení analýzy systému měření výkonnosti ve vztahu k zákazníkům ve společnosti Flexima, s.r.o. V první části práce jsou definována teoretická východiska zvolené problematiky. V druhé části je provedena analýza měření a řízení výkonnosti ve vztahu k zákazníkům ve společnosti, která je zhodnocena v kontextu teoretických východisek. Na základě získaných výsledků jsou formulována doporučení ke zlepšení současného stavu.
Performance measurement and management of company in the context of customers relationship
Keywords: business performance; performance measurement and management; Balanced Scorecard; EFQM Excellence Model; customer satisfaction; customers; výkonnost podniku; měření a řízení výkonnosti podniku; Model excelence EFQM; spokojenost zákazníka; zákazníci