Zpracování podkladů pro praktickou část distanční opory pro práci v Excelu - Zelenková, Anna (Univerzita Pardubice, 2009)
Tato práce se zabývá využitím programu MS Excel v praxi s použitím základních i složitějších funkcí. Je zde stručně popsaná teorie Excelu od počátků jeho vývoje až po verzi Excel 2007 a uvedeny základní pojmy, přes funkce, vzorce, adresace, aj. Tato forma práce s využitím funkcí programu MS Excel zjednoduší, zpřesní a zrychlí činnost administrativních pracovníků.
Processing basic data for practical part of distance support for work in excell
Keywords: Funkce v příkladech; MS Excel v praxi; úprava údajů; vzorce v příkladech; Function in exemplary; MS Excel in practices; data editing; formulas in exemplary