Zpracování metodiky náboru pojišťovacích poradců ČSOB Pojišťovny - Panchártková, Aneta (Univerzita Pardubice, 2010)
Bakalářská práce je zaměřena na zpracování metodiky náboru pojišťovacích poradců ČSOB Pojišťovny a je členěna na dvě základní části - teoretickou a praktickou. Teoretická část se věnuje zejména procesu získávání pracovníků, jeho podmínkám, zdrojům a jednotlivým krokům. V úvodu praktické části je představena ČSOB Pojišťovna a její pojistné produkty. Praktická část dále pojednává o náboru pojišťovacích poradců ČSOB Pojišťovny a navrhuje metodu pro spolupráci ČSOB Pojišťovny s pardubickými personálními agenturami a Úřadem práce v Pardubicích ve vyhledávání pojišťovacích poradců: osobních pojišťovacích poradců a manažerů obchodních skupin.
Methodical approach to recruitment of insurance advisors into ČSOB insurance company
Keywords: ČSOB Pojišťovna; získávání pracovníků; pojišťovací poradce; Úřady práce; personální agentury; ČSOB insurance company; recruitment; insurance advisor; Employment offices; recruitment agencies