Vliv vybraných degradačních procesů pneumatik ve vztahu k vozidlu - Pokorný, Jan (Univerzita Pardubice, 2013)
Práce předkládá základní poznatky o pláštích pneumatik týkající se historie, funkce, konstrukce a materiálového složení. Zabývá se degradačními procesy a vlivy, které se na vzniku těchto procesů podílejí.
The influence of selected tyres degradation processes in relation to the vehicle
Keywords: pneumatiky; pláště; degradace; opotřebení; tires; tire casing; degradation; wear