Výběr a výchova budoucích manažerů pro střední článek řízení ČD - Janků, Vladimíra (Univerzita Pardubice, 2000)
Autorka se v práci zabývá vzděláváním na ČD a výběrem vedoucího pracovníka na středním článku řízení.
Selection and education intending managers for centre article management of ČD
Keywords: Management; vzdělávací programy; Výběr pracovníků; České dráhy