Sestava turnusů řidičů ve veřejné linkové autobusové dopravě - Čuhelová, Aneta (Univerzita Pardubice, 2012)
Tato práce "Sestava turnusů řidičů ve veřejné linkové autobusové dopravě" se bude zabývat zanalyzování plánování turnusů řidičů ve veřejné linkové autobusové dopravě ve vybrané společnosti. Budou charakterizovány pravidla podle, kterých se musí řídit dispečeři při plánování řidičů ve veřejné linkové autobusové dopravě. Další část této práce se bude věnovat naplánování turnusů řidičů ve veřejné linkové autobusové dopravě na vybrané území.
Configuration shift of drivers of public transportation bus line
Keywords: turnusy řidičů ve veřejné linkové dopravě; oběhy vozidel; nařízení č. 561/2006/ ES Evropského parlamentu; jízdní řády; shift of drivers of public transportion bus line; circulation of vehicles; regulation; EC No. 561/2006; timetables