Chalkogenidové deriváty diorganocíničitých Y,C,Y-chelátů - Mairychová, Barbora (Univerzita Pardubice, 2009)
V rámci této bakalářské práce byla provedena rešerše na téma chalkogenidových organokovů.
Chalcogenides of diorganotin Y,C,Y - chelates
Keywords: chalkogenidové organokovy; chelatující ligand; chalkogenides of diorganotin