Hodnocení výkonnosti a konkurenceschopnosti daného podniku - Pištová, Aneta (Univerzita Pardubice, 2023)
Tato diplomová práce je zaměřena na konkurenceschopnost a výkonnost vybraného podnikatelského subjektu. První část této diplomové práce je zaměřena na vymezení základních pojmů z oblasti konkurenceschopnosti a výkonnosti. Další část této práce se zabývá analýzou konkurenceschopnosti a výkonnosti pomocí zvolených metod. Cílem této práce je výsledné zhodnocení aktuálního stavu podniku z hlediska konkurenceschopnosti a výkonnosti a stanovení možných návrhů na zlepšení.
Evaluation of competitiveness and performance of the selected company
Keywords: konkurenceschopnost; metody hodnocení konkurenceschopnosti; výkonnost; moderní metody měření výkonnosti podniku; komplexní přístupy měření výkonnosti; competitiveness; methods of competitiveness evaluation; performance; modern methods of measuring company performance; comprehensive approaches to performance measurement