Komunikační mix ve společnosti Primavera Andorrana, s.r.o. - Kopalová, Jana (Univerzita Pardubice, 2008)
Bakalářská práce se zabývá problematikou komunikačního mixu společnosti Primavera Andorrana, s.r.o., která se zabývá distribucí kosmetických přípravků. V práci je nejprve charakterizována současná situace sledované společnosti, dále jsou popsány její způsoby oslovení a komunikace se stávajícími i potenciálními zákazníky. Na závěr bakalářské práce jsou vysloveny návrhy na zlepšení komunikace s kosmetickými, kadeřnickými a pedikérskými salóny, které tvoří klientelu společnosti Primavera Andorrana, s.r.o..
Communication mix in company Primavera Andorrana, limited company
Keywords: sales promotions; advertisements; direct marketing; patronage; communication processes; Satisfaction; customers; podpora prodeje; reklamy; přímý marketing; sponzoring; Public relations; komunikační procesy; Spokojenost; zákazníci