Úrazovost dětí ve školním věku - Macurová, Simona (Univerzita Pardubice, 2010)
Ve své teoreticko-průzkumné práci se věnuji tématu: "Úrazovost dětí ve školním věku." Práce je zaměřena na porovnání úrazů dětí mladšího a staršího školního věku. Je rozdělena na část teoretickou a praktickou. Teoretická část zahrnuje základní informace o úrazech, jejich příčinách, důsledcích a možnostech prevence. V praktické části popisuji jednotlivé výsledky mého průzkumu, které jsou zaznamenány v grafech a tabulkách.
Accident incident rate of pupils
Keywords: úraz; příčiny úrazu; prevence úrazu; accident; causes of accident; prevention of accident