Plánování expedice a přepravy ve vybrané výrobní společnosti - Bouška, Filip (Univerzita Pardubice, 2013)
Práce se zaměřuje na popsání a analýzu výrobního procesu, procesu zpracování zakázek ve vybrané výrobní společnosti a jejich důsledků na plánování expedice a přepravy. Součástí práce jsou také vybrané kvantitativní metody, které mohou být potenciálně použity pro řízení procesů. Cílem práce je navrhnout možnosti zlepšení procesu plánování expedice a přepravy.
Planning of expedition and transportation in selected production company
Keywords: předpověď; logistika; výrobní procesy; plánování; prognosis; logistics; production process; planning