Manažerské metody ve veřejné správě - Společný hodnotící rámec (CAF - Common Assessment Framework) - Šulcová, Eva (Univerzita Pardubice, 2008)
Cílem této bakalářské práce je představení vybraných manažerských metod využívaných ve veřejné správě ke zvyšování kvality řízení a poskytovaných veřejných služeb, přičemž zaostřeno je na Společný hodnotící rámec (CAF – Common Assessment Framework). Teoretická část bakalářské práce se věnuje specifikaci managementu veřejné správy, kvality ve veřejné správě a vybraným manažerským metodám se zaměřením zejména na metodu CAF. Praktická část bakalářské práce se zabývá implementací metody CAF na Úřadu městské části Praha 13 v letech 2005 - 2007 a dále analýzou pokrytí veřejné správy, potažmo obyvatelstva ČR, metodou CAF.
Managerial methods used in a public service - Common Assessment Framework
Keywords: Public service; Quality; managerial methods; Common Assessment Framework; Kvalita; manažerské metody; Společný hodnotící rámec; veřejná správa