Statický přepočet plnostěnné ocelové mostní konstrukce v km 6,494 trati Choceň - Litomyšl - Dimitrovová, Aleksandra (Univerzita Pardubice, 2018)
Předmětem mé diplomové práce je statický přepočet ocelové plnostěnné mostní konstrukce. Jedná se o plnostěnnou nýtovanou ocelovou mostní konstrukci se zapuštěnno mostovkou s plošně uloženými mostnicemi na podélnících. Most se nachází v km 6,494 na trati Choceň Vysoké Mýto. Statický přepočet byl proveden podle platných českých a evropských norem a podle ČD SR5.
Static recounting of fullwall steel bridge construction, it takes place in 6,494 km on the railway Choceň - Litomyšl
Keywords: mosty; zatížení; plnostěnný nosník; příčník; podélník; UIC 71; statický přepočet; bridges; load; plate girder; cross beam; longitudinal beam; UIC 71; static recalculation