Hodnocení kvality služeb osobní veřejné dopravy - Jindra, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2011)
Tato práce je zaměřena na kvalitu služeb ve veřejné osobní linkové autobusové dopravě. Zabývá se preferencemi cestujících využívajících tento druh dopravy a jejich hodnocením současného stavu kvality autobusové dopravy. Součástí práce jsou možné návrhy vedoucí ke zvýšení kvality tohoto druhu dopravy.
Evaluation of the quality of services public transport
Keywords: kvalita; autobusová doprava; průzkumy; měření; hodnocení; quality; bus service; inquiry; measurement; evaluation