Vyhodnocení veřejné regionální dopravy imobilních osob v Kroměříži a návrh jejího řešení - Ředinová, Barbora (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce se zabývá analýzou současného stavu možností přepravy imobilních osob v ČR a Kroměříži a vytvoření optimálního dopravního systému.
Assessment of the local public transportation in Kroměříž for the immobile passengers and sugestion for its solution
Keywords: Veřejná doprava; regionální doprava; postižení lidé; cestující; dopravní systémy; Bezbariérová doprava; zdravotně postižení