GPS sledování - Kořínek, Karel (Univerzita Pardubice, 2015)
V teoretické části bakalářské práce je popsán princip GPS systému, technologie GSM/GPRS a WIFI sítě. Následně jsou vysvětleny hlavní parametry GPS a GSM modulů, procesorů z rodiny AVR a jsou zde porovnány konkrétní moduly. Praktická část popisuje hardwarové a softwarové řešení zařízení. V první fázi je zde probrán návrh desky plošných spojů, dále je tu popsána forma zprávy pro server a algoritmus programu.
GPS tracking
Keywords: GPS tracker; AVR; GSM; WIFI; GPS