Vyhodnocení vybraného racionalizačního opatření provedeného ve zvoleném obvodu České pošty - Janečková, Věra (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce se zaměřuje na popis České pošty, s. p., analýzu motorizovaného doručování v obvodu Rychnov nad Kněžnou, jeho vyhodnocení a doporučení pro zlepšení.
The evaluation of the chosen rationalization measure accomplished in a chosen district of Czech post
Keywords: Česká pošta s.p.; Rychnov nad Kněžnou; motorizované doručování; racionalizace