Semiadaptivní systémy veřejné dopravy a dopravní obsluha míst s nižší poptávkou - Černá, Anna; Černý, Jan (Univerzita Pardubice, 1999)
Článek se zabývá semiadaptivními systémy veřejné dopravy, a to dvou typů : S1 - bez linek, jízdních řádů a obligatorních zastávek, S2 - linky s obligatorními a fakultativními zastávkami, s jízdními řády s omezeným zpožděním. Prezentují se zde problémy využitelnosti a optimalizace.
Keywords: Veřejná doprava; semiadaptivní systémy; dopravní obsluha