Strategické řízení firmy - Plevová, Jana (Univerzita Pardubice, 1999)
Cílem práce je popsání teoretických poznatků ze strategického řízení firmy a ukázka jejich možné aplikace v praxi na konkrétním podnikatelském subjektu včetně zjištění, do jaké míry jsou uvedené teoretické postupy v dnešním podnikatelsky a ekonomicky turbulentním prostředí v dané firmě využívány.
Keywords: řízení; Strategické řízení; podniky; Marketing; Strategie; analýza firmy