Vlastnické právo a jeho ochrana v právním řádu ČR - Heinz, Milan (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce se zabývá vlastnickým právem a jeho ochranou v podmínkách současného právního řádu České republiky.
Proprietary rights and their protection in the judical code of the Czech republic
Keywords: vlastnické právo; vlastnictví; právní řád; právní ochrana; trestní právo