Zpřístupnění katalogu univerzitní knihovny do prostředí WWW - Gajdůšková, Leona (Univerzita Pardubice, 1997)
Práce se zabývá problematikou automatizovaných knihovnických systémů a řešením přístupu do katalogu Univerzitní knihovny Univerzity Pardubice prostřednictvím Internetu.
Library catalogue access application for WWW
Keywords: automatizované knihovnické systémy; Online Public Access Catalogue; Univerzitní knihovna UPa; katalogy; Databáze; Internet; Word wide web