Skupina Venuše s Amorem ze schodiště zámku v Bečvárech - Sušeň, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2004)
Restaurátorská dokumentace popisuje průběh restaurování pískovcového sousoší Venuše s Amorem z barokní architektonické výzdoby prostoru terasy zahradního průčelí zámku v Bečvárech.
Keywords: restaurátorské dokumentace; restaurování; sochy; pískovce; baroko; Platzer, Ignác František; průzkumy; technologie