Využitelnost a efektivita 5G mobilního Internetu - Dvořák, Luboš (Univerzita Pardubice, 2021)
Tato práce se zabývá mobilním internetem, zejména 5G sítí, jeho využitelností, efektivitou, zmapováním současného stavu a řešením problému využitelnosti pro podnikové aktivity. V práci budou zahrnuty všechny v ČR dostupné mobilní datové technologie. Dále se práce zabývá konkrétním nasazením mobilního internetu ve zvoleném podniku a jeho analýzou s přínosy a nedostatky. Dalším cílem je realizace webové aplikace, která vyhodnotí nejvhodnějšího poskytovatele a tarif na základě zadaných parametrů.
Usability and Efficiency of 5G Mobile Internet
Keywords: mobilní internet; efektivita; 5G; datové technologie; GPRS; EDGE; CDMA; UMTS; HSPA; LTE; mobile internet; efficiency; 5G; data technology; GPRS; EDGE; CDMA; UMTS; HSPA; LTE