Bezpečnostní vzdělávání a jeho realizace v podmínkách VŠKE, a. s. v Brně - Golian, Milan J. (Univerzita Pardubice, 2011)
Příspěvek stručně informuje o rozvoji a naplnění ambice edukace v oblasti bezpečnosti na Vysoké škole Karla Engliše, a.s., které se bude realizovat na základě získané akreditace studijního programu Bezpečnostně právní studia (SP BPS).
Keywords: bezpečnost na Vysoké škole K. E., a.s.; studijní program Bezpečnostně právní studia; předmětová skladba