Predikce popularity videí na sociálních sítích - Valášek, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2025)
Práce je věnována predikci popularity videí na sociálních sítích s využitím analytických metod a strojového učení. Sleduje a popisuje klíčové faktory ovlivňující potenciál růstu sledovanosti videa, věnuje se tvorbě vhodného predikčního modelu a jeho vyhodnocení.
Prediction of video popularity on social media
Keywords: strojové učení; predikce; analytika; sociální sítě; videotvorba; popularita; YouTube; Python; machine learning; prediction; analytics; social media; video creation; popularity; YouTube; Python