Business Intelligence - Kovaříková, Eliška (Univerzita Pardubice, 2022)
Práce se zabývá manažerskou aplikací Business Intelligence. V prvních kapitolách teoreticky popisuji manažera, potřeby manažera, Business Intelligence a vybrané nástroje BI. V dalších kapitolách se zaměřuji na dotazník ohledně práce s Power BI, na potřeby manažerů v podniku a na tvorbu dashboardu pomocí dat konkrétního podniku.
Business Intelligence
Keywords: business intelligence; potřeby manažera; Power BI; dashboard; business intelligence; manager needs; Power BI; dashboard