Father-son relationships in Hanif Kureishi´s Buddha of Suburbia - Záleská, Dita (Univerzita Pardubice, 2006)
Práce se zabývá analýzou vztahu otce a syna v multikulturní rodině, kde otec pochází z Indie a matka je Angličanka.
Vztah otce a syna v díle Hanifa Kureishiho Buddha z předměstí
Keywords: rodinný život; vztahy; multikulturní společnost; Velká Británie; Kureishi, Hanif; Indie