Nástroj pro efektivní práci s JSON - Andres, Karel (Univerzita Pardubice, 2021)
Cílem této práce je vytvořit a otestovat paměťově i výpočetně efektivní nástroj pro práci s rozsáhlými JSON soubory. Nástroj by měl umožňovat přehlednou reprezentaci dat a efektivně realizovat některé z operací nad jeho daty (validace, vyhledávání, filtrace dat dle klíčů, filtrace dat dle hodnot či další užitečné operace). Při realizaci tohoto projektu je předpokládaným využitým programovacím jazykem Java.
Tool for effective work with JSON
Keywords: JSON; Java; JavaFX; datové struktury; JSON; Java; JavaFX; data structures