Analýza akcií podniku Elektrárny Opatovice, a.s. - Skalníková, Pavlína (Univerzita Pardubice, 2000)
Autorka se v práci zabývá stanovením vnitřní hodnoty akcie Elektráren Opatovice, a.s. na základě fundamentální analýzy. Výsledkem je vyhodnocení situace Elektráren Opatovice a investiční doporučení.
Share analysis of the joint-stock company Elektrárny Opatovice
Keywords: finance; Akcie; cenné papíry; Finanční analýza; Elektrárna Opatovice