Návrh koncepce dopravní politiky hl. m. Prahy - Klimeš, Petr (Univerzita Pardubice, 2008)
V diplomové práci je rozpracován návrh koncepce dopravní politiky hl. m. Prahy. Jsou zde uvedeny vybrané charakteristiky hl. m. Prahy a její dopravní vybavenost. Práce obsahuje návrh opatření na zlepšení dopravní vybavenosti a dopravní infrastruktury u jednotlivých druhů dopravy z hlediska specifické úlohy Prahy v České republice.
A conception proposal of transport policy in capital city of Prague
Keywords: transport policy; Urban mass transportation; Traffic; railway service; dopravní politika; městská hromadná doprava; silniční doprava; železniční doprava