Oxidativní dehydrogenace a amoxidace lehkých parafinů a amoxidace lehkých parafinů na zeolitech modifikovaných ionty přechodových kovů - Fuchsová, Jana (Univerzita Pardubice, 2002)
Práce se zabývá katalytickou aktivitou zeolitů s galliem ve vztahu k amoxidaci a oxidaci propanu.
Oxidative dehydrogenation and ammoxidation of light paraffins over zeolites modified by transient metal ions
Keywords: zeolity; amoxidace; oxidace; propan