Využití účetních informací pro řízení nákladů v NATE, a.s. - Spilková, Alena (Univerzita Pardubice, 2005)
Tato práce pojednává především o účetním systému, kalkulacích a sledování nákladů ve společnosti NATE, a.s. Chotěboř. Snahou je zhodnotit stávající stav využití účetních informací v návaznosti na řízení nákladů a případně navrhnout lepší řešení.
Using accounting dat for controlling expenses at NATE, a.s.
Keywords: účetní informace; manažerské účetnictví; Náklady; kalkulace