Vývoj spisové služby na Městském úřadě Jeseník po roce 1960 - Buchtová, Lucie Kristýna (Univerzita Pardubice, 2016)
Úkolem této bakalářské práce je popsat vývoj spisové služby na Městském úřadu v Jeseníku od roku 1960 do současnosti. V prvních dvou kapitolách bude pojem spisová služba uveden a vysvětlen a bude analyzována současná platná i neplatná legislativa, která se spisové služby týká. Zbytek práce bude věnován vývoji a fungování spisové služby na Městském úřadu v Jeseníku.
Development of the Record Service in the Municipal Office Jeseník after 1960
Keywords: spisová služba; městské úřady; Jeseník; archivy; spisovnice; odbory; records management; municipal offices; Jeseník; archives; records clerk; departments