Využití kryptoměn v ekonomice podniku - Saglena, Ondřej (Univerzita Pardubice, 2023)
Tato bakalářská práce je věnovaná kryptoměnám a jejich využití v ekonomice podniku se zaměřením na individuální kryptoměny a podniky. Úvodní část se zaměřuje na základní informace související s kryptoměnami a seznámení se současnými trendy. Součástí práce je realizace a analýza dotazníkového šetření na názory o kryptoměnách v České republice a propojení těchto názorů se současným stavem společností, které poskytují možnost plateb v kryptoměnách.
The use of cryptocurrencies in business economics
Keywords: kryptoměny; Bitcoin; Ethereum; Tether; Dogecoin; investice; digitální aktiva; cryptocurrencies; Bitcoin; Ethereum; Tether; Dogecoin; investment; digital assets