Competitive Intelligence - zpravodajský systém, zpravodajský proces, zpravodajský produkt - Osladil, Radek (Univerzita Pardubice, 2008)
Bakalářská práce se zabývá problematikou nestátního zpravodajství, blíže tedy Competitive Intelligence a to zejména jejím zpravodajským systémem, zpravodajským procesem a zpravodajským produktem. Práce vysvětluje a popisuje druhy nestátního zpravodajství. Klade důraz na technologie využívané v Competitive Intellingence a hodnotí význam Competitive Intelligence v České republice i v zahraničí.
Competitive Intelligence – reporting system, reporting process, reporting product
Keywords: Competitive Intelligence; zpravodajské systémy; zpravodajské procesy; zpravodajské produkty; Informace; reporting systems; reporting processes; reporting products; Information