Implementace nového logistického systému ve společnosti Formplast Purkert, s.r.o. - Cvejn, Jakub (Univerzita Pardubice, 2020)
Tato bakalářská práce je zaměřena na informační podporu skladování ve společnosti Formplast Purkert, s.r.o. Jejím cílem je, na základě analýzy současného stavu informační podpory procesu skladování, odhalit slabá místa, která narušují plynulost a zvyšují časovou náročnost logistických činností, vytvořit návrh na implementaci nového logistického systému do společnosti.
Implementation of a new logistics system in the company Formplast Purkert, s.r.o.
Keywords: skladování; čárové kódy; automatická identifikace; informační podpora; storage; bar codes; automatic identification; information support